Caută

Vila Bamboo Vila 4 stele

Vezi mai multe imagini din vila Bamboo

Selectati una din imaginile de mai jos pentru a vedea versiunea marita.

Exterior Vila Bamboo

Contact

Tel: 0241 742 012
Fax: 0241 742 012
Orange: 0741 372 899
Vodafone: 0723 574 138
Vodafone: 0723 292 038
Cosmote: 0786 772 508
Email: rezervari@cazareonline.ro

Exterior Vila Bamboo
Exterior Vila Bamboo
Dormitor Vila Bamboo
Sufragerie Vila Bamboo
Exterior Vila Bamboo
Etaj Vila Bamboo
Sufragerie Vila Bamboo
Masa Vila Bamboo
Dormitor Vila Bamboo
Semineu Vila Bamboo
Terasa Vila Bamboo
Hol Vila Bamboo
Baie in Vila Bamboo
Baie in Vila Bamboo
Sezlong Vila Bamboo
Masa Vila Bamboo
Exterior Vila Bamboo iarna
Camera de zi Vila Bamboo

Localizarea unitatii de cazare vila Bamboo

Vila Bamboo 4stele se află într-o zonă rezidenţială a staţiunii turistice Breaza, situată la 100 km de Bucureşti şi la aproximativ o oră (de mers cu maşina) de aeroportul Henry Coandă. Considerată poartă de intrare în minunata Vale a Prahovei, staţiunea este o combinaţie unică dintre intimitatea naturii şi apropierea de marile atracţii turistice.

Vila Bamboo este situată în zona rezidenţială a staţiunii Breaza, la 5 minute de centru, piaţă, gară, zona comercială, cabinete medicale, teren de tenis, de golf, piscina, etc.

Poziţia vilei Bamboo este avantajoasa, nefiind înconjurată de alte cladiri şi având deschidere prin terasele (acoperite sau deschise) către zonele de deal împadurite din "mica Elveţie".

 

Descrierea unitatii de cazare vila Bamboo

Vila Bamboo 4  stele din Breaza este se inchiriaza ca vila la cheie cu conditii deosebite pentru cei pretentiosi. Vila ofera cazare pentru 12 persoane in 4 camere duble si un living cu un design deosebit.
Arhitectura în stil colonial a vilei, încadrata într-un decor natural de excepţie vă oferă confortul şi liniştea pe care o căutaţi, într-o notă fină de eleganţă tipic englezească.

Un stil arhitectural colonial, încadrat într-un decor natural de verdeaţă şi flori, conferă reşedinţei Bamboo confortul şi linistea pe care o căutaţi

  

Structura de cazare vila Bamboo

Vila la cheie Bamboo are o capacitate de cazare de maxim 10 persoane si este structurata astfel :
La parter există un dormitor cu baie proprie (în stil budist), cu minipişcină, duş - ploaie, precum şi o baie de serviciu cu duş.

La etaj vila este compusa din 2 dormitoare spaţioase aflate în "oglindă" cu terase cu o deschidere spectaculoasă, un alt dormitor cuprinzând şi o zonă de lucru cu birou, o baie în stil tibetan cu cadă generoasa şi un dressing.

Livingul generos cu şemineu funcţional se deschide către zona de luat masa pentru 10 - 12 persoane şi către bucătăria complet utilată.

Mobilierul de bambus (de unde şi numele vilei) alături de nuanţe de wenge, oferă o atmosferă caldă de relaxare totală.

Există o zonă de spa şi wellness cuprinzând un salon pentru masaj, aromoterapie, cromoterapie meloterapie alături de baia asiatică cu plante aromatizate sau petale de flori, baie de aburi.

Vila Bamboo este dotată cu cablu TV şi separat antenă satelit, internet, DVD, iar fiecare cameră are dotări pentru muzică ambientală.

Vinoteca stă la dispoziţie cu soiurile româneşti renumite "pour les connaiseures" iar locul de joacă pentru copii îi asteaptă cu drag pe cei mici.

Colecţia de ceaiuri aromatizate ( chinezeşti, japoneze, indiene ) vă va predispune la o stare de calm sau dimportrivă vă poate energiza.

Zona de totală relaxare cuprinde terasa descoperită cu paturi şi sezlonguri, terasă acoperită cu masă pentru 12 persoane şi grădina cu pomi fructiferi şi flori, deasemeni cu loc pentru meditaţie sau linişte.   

 

Servicii si Facilitati vila Bamboo

  • Bucatarie complet utilata.
  • Living spatios cu semineu.
  • Posibilitatea de videoconferinte.
  • Vinoteca.
  • Loc de joaca pentru copii.
  • Terasa, salon mic dejun.

După necesitate sau dorinţă pot fi puse la dispoziţie următoarele servicii: pensiune completă sau doar mic dejun, bucătar, şofer, ghid turistic, menajeră, masaj. Se pot organiza şi drumeţii cu Mountain-Bike.
Pentru cei interesaţi în investiţii, zona oferă posibilităţi spectaculoase în achiziţia de terenuri, case de vacanţă sau chiar obiective turistice, putând fi organizate tururi specifice.

Tarife 2015 vila Bamboo

Pretul de închiriere al întregii vile Bamboo 4*este de :

 Tarife cazare vila / noapte

 Cazare

 250 euro / vila la cheie

 in timpul saptamanii

 350 euro / vila la cheie

 in weekend

 

 

Capacitate de cazare pentru maximum 10 - 12 persoane.

  

Alte optiuni utile, disponibile la aceasta unitate vila Bamboo

Parcare, Internet, Loc de joaca pentru copii,

Mai multe vile


Unitati de cazare in Breaza

Informatii din Breaza


Meteo Romania

Curs valutar 

  • USD - 3.78 RON USD - 3.78
  • EUR - 4.67 RON EUR - 4.67

 

Developed by Hagau Ioan