Warning: Illegal string offset 'randomOrder' in /home/razvang/public_html/modcomp/unitReserv/include/unitReservUnitsDb.php on line 238
Vama Veche, Litoral, Cazare Vama Veche litoral 2011, hoteluri apartamente pensiuni vile Vama Veche, oferte cazare Vama Veche litoral 2011,...
Caută

Litoral, Vama Veche


Hoteluri Vama veche

Hotel 3 stele Hotel Hotel ILA (Vama veche)
Hotel 3 stele Hotel Jakuzzi (Vama veche)
Hotel 3 stele Hotel Laguna (Vama veche)
Complex Hotelier 2 stele Complex Hotelier Club D'or (Vama veche)
Hotel 2 stele Hotel Golden Sea (Vama veche)

Pensiuni Vama veche

Pensiunea 4 stele Pensiunea Club Dor (Vama veche)
Pensiunea 3 stele Pensiunea Mac (Vama veche)

Vile Vama veche

Vila 2 stele Vila Casa Diana (Vama veche)
Vila Dini (Vama veche)
Vila Vacanta (Vama veche)

Apartamente Vama veche

Apartament 4 stele Apartament Lux Martini Turistic 1 (Vama veche)
Apartament 4 stele Apartament Lux Martini Turistic 2 (Vama veche)Localizare

Vama Veche este o localitate mica, situata la cativa km sud de 2 Mai, a devenit in ultimele sezoane de vara un loc foarte cautat datorita atmosferei de nonconformism. Vama Veche, este localitate de frontiera, aici aflandu-se un important punct de trecere frontiera spre Bulgaria.
Statiunea se gaseste la doar cativa kilometri de Mangalia.

Descriere

Cazarea in Vama Veche se face in mare parte in casele satenilor dar exista si un camping bine utilat pe plaja. In ultima vreme au aparut si vile specializate in turism in care gradul de comfort este mai ridicat.

Plaja este relativ buna si ca si la Costinesti. Un reper care da o nota originala orizontului nautic il reprezinta o veche epava aflata la cateva sute de metri de mal.

Statiunea Vama Veche se caracterizeaza printr-un climat temperat continental, cu o nuanta maritima, cu veri calduroase (media termica a lunii iulie 22,4 C) si ierni blinde (in ianuarie temperatura medie 0 - 1 C).

In Vama Veche se poate ajunge pe sosea:
Pe DN 39 (E 87), de la Mangalia se continua drumul spre Bulgaria. Satul transformat acum si in statiune se gaseste in lungul drumului.
Sau pe calea ferata: Gara Mangalia, pe linia ferata Bucuresti - Constanta - Mangalia, dupa care se continua pe sosea cu microbuze care circula pe directia 2 Mai - Vama Veche.

 Vama Veche o localitate mica ,situata la cativa km sud de 2 Mai a devenit in ultimele  sezoane de vara  un loc foarte cautat datorita atmosferei de nonconformism, gen ,,costinesti ' si a preturilor reduse la cazare si masa. Putinii oameni de afaceri care au avut curajul sa investesca aici au avut placuta surpriza sa constate ca ultimele sezoane estivale le-au adus castiguri nesperat de mari, un numar neasteptat de mare de turisti au poposit la Vama Veche transformand localitatea intr-unul din cele mai ,,sic''locuri de petrecere a vacantei. Cazarea se face in casele locuitorilor si intr-o multime de vile confortabile aparute peste nopate in ultimele sezoane . 

Vama Veche ,situata la 7 km de 2 Mai, si 12 km de Mangalia este localitate de frontiera ,aici  aflandu-se un important punct de trecere frontiera spre Bulgaria ,Turcia, Grecia si alte destinatii din Orient sau Asia. La Vama Veche se ajunge de la Mangalia, care este punctul terminus al caii ferate,  cu ajutorul microbuzelor care se pot lua din gara sau cu masina propie pe drumul national E 87 .Distanta este de aproximativ 12km  

Plaja

 Vama Veche are o plaja foarte buna cu  latimi care depasesc 200m pe alocuri si ca si la Costinesti exista un reper vizual care da o nota originala  orizontului nautic reprezentat de o veche epava  aflata  la cateva sute de metri de mal.  Trebuie mentionat ca pentru copii mici plaja nu e recomandata deoarece nivelul apei creste foarte rapid langa mal si deasemeni turistii traditionali de la Vama Veche unde se prcatica lejer topless si nudism nu sunt cel mai potrivit model pentru copii mici .

Cazare Hoteluri, Vile, Pensiuni, Apartamente Vama Veche

Spatiile de cazare din Vama Veche sunt constituite de o multime de vile si de pensiuni de conforturi diferite construite in ultimii ani unele chiar de marimea unor minihoteluri . Deasemeni prin traditie si localnicii inchiriaza camere in casele lor .

Vile hoteluri si pensiuni 3 stele Vama Veche: Vila Vama Veche***, Complex Ca Bianca***, Pensiunea Golden Sea***, Hotel Jacuzzi***, Hotel Laguna*** .

Vile  si pensiuni 2 stele Vama Veche:Vila Mady**, Vila Catalin**, Vila Anda**, Vila Dini**,

Alte unitati de cazare in Vama Veche: Casa Aliman, Casa Medrea, Casa Stanciu, Vila Gaghes, , Vila Iancu, Vila Madera, Vila Juganaru, Pensiunea La Papas, Vila Lupascu, , Pensiunea Marina Park, Vila Martini, Vila Manaila, Vila Miss Alina, Vila Mitache, Vila Neagu, Vila No Name, Vila Prelipceanu, Vila Repezis, Vila Tudorita , Vila La Mariana, Bungalow Peters Ana, Vila Flori, Vila Toader, Pensiunea Mac

   

Alte informatii, link-uri utile


Unitati de cazare in Vama Veche

Informatii din Vama Veche


Meteo Romania

Curs valutar 

  • USD - 3.78 RON USD - 3.78
  • EUR - 4.67 RON EUR - 4.67

 

Developed by Hagau Ioan