Warning: Illegal string offset 'randomOrder' in /home/razvang/public_html/modcomp/unitReserv/include/unitReservUnitsDb.php on line 238
Neptun, Litoral, Cazare Neptun litoral 2011, oferte cazare Neptun la mare,cazare vile hoteluri Neptun, pensiuni apartamente vile Neptun Olimp,...
Caută

Litoral, Neptun


Hoteluri Neptun

Hotel 4 stele Hotel Boutique Shine (Neptun)
Hotel 4 stele Hotel Club Mediteraneo (Neptun)
Hotel 4 stele Hotel Cocor (Neptun)
Hotel 3 stele Hotel Albert (Neptun)
Hotel 3 stele Hotel Dobrogea (Neptun)
Hotel 3 stele Hotel Insula (Neptun)
Hotel 3 stele Hotel Majestic (Neptun)

Hotel 3 stele Hotel Miorita (Neptun)
Hotel 3 stele Hotel Sulina (Neptun)
Hotel 2 stele Hotel Balea (Neptun)
Hotel 2 stele Hotel Callatis (Neptun)
Hotel 2 stele Hotel Delta (Neptun)
Hotel 2 stele Hotel Romanta (Neptun)
Hotel 2 stele Hotel Sara (Neptun)

Hotel 2 stele Hotel Terra / Caraiman / Clabucet (Neptun)
Hotel 2 stele Hotel Traian (Neptun)
Hotel 1 stele Hotel Prahova (Neptun)

Pensiuni Neptun

Pensiunea 2 stele Pensiunea La Jura (Neptun)

Vile Neptun

Vila 4 stele Vila Adnana (Neptun)
Vila 4 stele Vila Andrada (Neptun)
Vila 3 stele Vila Amazon (Neptun)
Vila 3 stele Vila Briliant (Neptun)
Vila 3 stele Vila Club Diamant (Neptun)

Apartamente Neptun

Apartament 3 stele Apartament Club Agat (Neptun)
Apartament 3 stele Apartament Club Bosco (Neptun)
Apartamente 3 stele Apartamente Club Crystal (Neptun)
Apartamente 3 stele Apartamente Club Onix 1 (Neptun)
Apartamente 3 stele Apartamente Club Onix 2 (Neptun)
Apartamente 3 stele Apartamente Club Topaz (Neptun)
Apartament 3 stele Apartament Neptun Private Suites (Neptun)
Descriere

Neptun ,considerat varful turismului romanesc de pe litoral, in anii de dinainte de '89 , a pierdut  locul fruntas in favoarea statiunii Mamaia ,datorita in primul rand, a incercarilor esuate de privatizare a sa in toti acesti ani , a luptelor in jurul acapararii spatiilor de cazare si a lipsei de investitii serioase in baza de cazare .

Totusi numarul hotelurilor privatizate s-a marit iar investitiile facute in unitatile private si construirea catorva locatii noi de mare confort , fac ca statiunea Neptun sa ramane in continuare si anul acesta una din cele mai atractive destinatii de vacanta.Cluburile de noapte si discotecile in ciuda unor tarife nu prea ieftine sunt aproape arhipline.La gradina de vara si in mai multe cluburi formatii de diverse genuri muzicale asigura la Neptun spectacole seara de seara . Exista posibilitati diverse de practicare a sporturilor nautice pe mare sau pe lacul Neptun si sunt o multime de ternuri de tenis si minigolf . 

De pe plaja La Steaguri se pleaca in croaziere scurte pe mare cu yole si yachturi si firmele de jet-sky sunt prezente pentru amatorii de plimbari motorizate pe mare. Plaja este dotata cu umbrele fixe ,si se pot inchiria sezlonguri, umbrele si alte accesorii de plaja. Margine plajei este flancata de o multime de terase , restaurante etc. La Hotel Doina se afla o moderna baza de tratament balnear care functioneaza tot anul in care se fac tratamente complexe pentru prevenirea imbatrainirii si pentru imbunatatiera starii de sanatate a organismuluii uman. 
 
Plaja Neptun

Neptun are una cele  mai bine amenajate plaje de pe litoral concurand cu succes cu plajele din Statiunea Mamaia . Plaja principala este cunoscuta ca ,,La Steaguri" si se continua cu plaja din Jupiter in parte de sud si cu plaja din Olimp in parttea de nord dar fara  a comunica cu cea din Olimp de care este despartita de o zona care apartine Guvernului Romanie . Plaja statiunii Neptun are o latime medie (30-100 m ) cu un nisip  bun, apa curata si multe posibilitati de agrement si servicii diverse .

Plaja din Neptun se invecineaza cu plaja din Jupiter la sud si cea din Olimp la nord – cu cea din Olimp nu comunica din cauza prezentei in aceasta zona a vilelor care apartin Protocolului de Stat (fostele vile ale lui Ceausescu de la Neptun). Latimea plajei variaza de la 30 la 100 metri. Cea mai cunoscuta portiune de plaja se numeste „La Steaguri”, care este una cele  mai bine amenajate plaje de pe litoral.
Plaja din Olimp este lata in partea de nord, in zona Complexului Amfiteatru-Panoramic-Belvedere si dantelata de numeroase golfulete. In sud, plaja este ingusta si marginita de o faleza inalta.

 
Cazare  Hoteluri, Vile, Pensiuni, Apartamente Neptun

 Neptun dipune de de spatii de cazare  constituite aproape exclusiv din hoteluri .Cele cateva vile aflate pe malul marii intre Neptun si Olimp sau cele care sunt pe malul lacului Neptun sunt vile de confort ridicat care au apartinut nomenclaturii comuniste inainte de '90 si Regiei Protocolului de Stat dupa caderea comunismului.Nu s-au construit decat 1 -2 hoteluri noi dar s-au renovat cateva , totusi numarul hotelurilor renovate este foarte mic . In schimb s-au dezvoltat cateva proiecte imobiliare cu apartamnte de vacanta de inalt confort .Majoritatea hotelurilor apartin unei singure societati comerciale,  Turist Center din Oradea.

Hoteluri si vile 3 stele din Neptun: Hotel Albert***,Complex Vile Holiday Club***/*,Aparthotel Club Topaz***, Aparthotel Club Cristal, Vila Club Diamant ***, Hotel Decebal***, Hotel Delta***, Hotel Neptun***,Complex Comorova***, Hotel Doina***,

Hoteluri si vile 2 stele din Neptun :Hotel Dobrogea**, Hotel Tineretului**, , Hotel Romanta**, Hotel Covasna**Hotel Istria**, Hotel Traian**,  Hotel Tomis**, Hotel Midia**, , Hotel Amazon**, Hotel Callatis**, Hotel Miorita**, Hotel Apollo**,Hotel Caraiman**, Hotel Ovidiu**, , , Hotel Clabucet**, Hotel Prahova**,Hotel Sulina***, Pensiunea Insula,Hotel Terra**, ,Hotel Balea**

Imobiliare apartamente in regim hotelier Neptun: O alternativa mai ieftina la cazarile hoteliere sunt cele cateva blocuri aflate in centrul statiunii Neptun in care proprietarii apartamentelor isi pun la dipozitia turistilor camerele de inchiriat sau chiar apartamente ,, la cheie".

 

  

Alte informatii, link-uri utile


Unitati de cazare in Neptun

Informatii din Neptun


Meteo Romania

Curs valutar 

  • USD - 3.78 RON USD - 3.78
  • EUR - 4.67 RON EUR - 4.67

 

Developed by Hagau Ioan