Warning: Illegal string offset 'randomOrder' in /home/razvang/public_html/modcomp/unitReserv/include/unitReservUnitsDb.php on line 238
Mamaia Sat, Litoral, Cazare Mamaia Sat, litoral 2011 oferte cazare Mamaia Sat litoral, cazare in hoteluri pensiuni vile Mamaia Sat, cazare ieftina...
Caută

Litoral, Mamaia Sat


Hoteluri Mamaia sat

Hotel 3 stele Hotel Blue Wave (Mamaia sat)
Hotel 3 stele Hotel Complex Corabia Piratilor (Mamaia sat)
Hotel 3 stele Hotel Complex Mamaia Nord (Mamaia sat)

Pensiuni Mamaia sat

Pensiunea 3 stele Pensiunea Alexandra (Mamaia sat)
Pensiunea 3 stele Pensiunea Careea (Mamaia sat)
Pensiunea 3 stele Pensiunea La Tortuga (Mamaia sat)

Vile Mamaia sat

Vila 4 stele Vila Vila Andra (Mamaia sat)
Vila 3 stele Vila Cristina (Mamaia sat)
Vila 3 stele Vila Liliana (Mamaia sat)
Vila 2 stele Vila Coty (Mamaia sat)
Vila 2 stele Vila Stefan (Mamaia sat)
Vila 2 stele Vila Thetis (Mamaia sat)Localizare

Mamaia Sat este zona de litoral situata intre statiunea Mamaia (5 km ) si Navodari (3 km ). Se ajunge cu autoturismul sau cu cursele regulate ale autobuzelor si microbuzelor de pe ruta : Constanta-Mamaia-Mamaia Sat -Navodari.

Descriere

Orasul Navodari este cunoscut turistilor in special pentru tabara de copii de aici , fondata de circa 20 ani. Zona comunei Corbu (5 km nord de Navodari ) , este o zona de litoral care pana in acest moment nu este cunoscuta marii majoritati a turistilor dar ar putea sa aiba  un viitor interesant datorita plajei din zona , care este foarte buna.
   
Mamaia Sat ,o localitate despre care pina acum cativa ani nu se putea vorbi de existenta cazarilor in zona insa vilele construite  in ultimii ani in zona dintre Mamaia si Navodari , zona cunoscuta sub denumirea de ,, Hanul Piratilor" sau Mamaia Sat, sunt, o parte , finalizate si pot constituii o alternativa avantajoasa pentru cei care doresc sa vina la Mamaia dar nu doresc sa plateasca costurile ridicate ale cazarii la hotelurile din Mamaia.

Zona se afla la aproximativ 5km de Mamaia si 3km de Navodari  .Vilele din aceast zona sunt asezate la distante de 50-400 m de plaja ,avantaj foarte mare pentru turisti.Chiar daca zona este inca in constructie, pozitia deosebita , plaja mare si accesul in mare deosebit de usor pe o panta lejera care merge pana la 100m de tarm , apa curata si nu in ultimul rand linistea asigurata de necunoastrea de catre majoritatea turistilor a acestei zone fac ca acesta locatie sa devina de la an la an din ce in ce mai interesanta pentru turistii in cautarea linistii si intimitatii.

La cateva sute de metri  se afla Restaurant Hanul Piratilor si Camping Hanul Piratilor unde se poate servii masa si la 3 Km se afla  Tabara Navodari cu posibilitati de agrement diverse, restaurante,spatii comerciale etc.

Plaja din Mamaia Sat

 In zona Mamaia-Navodari -Corbu exista o plaja de latimea  celei de la Mamaia , dar intinsa pe  12-15 km , care nu este in mod oficial amenajata si intretinuta de autoritatile locale dar care este de departe una din cel mai bune plaje naturale de pe litoralul romanesc.Apa aici este foarte curata  si accesul in mare se face pe o panta cu o inclinare foarte mica care se intinde pana la 100-200m in larg fara ca apa sa atinga adancimi mai mari de 1-2 m.Izolarea si faptul ca nu este cunoscuta marii majoritati a turistilor o fac idela pentru cei care vor sa se relaxeze si  sa se bucure din plin de ambianta.plajei si marii.

Pentru cei care doresc se pot duce la plaja la Mamaia sau la Navodari.Suntem siguri ca anii urmatori vor face din Mamaia Sat un fenomen turistic ca si Vama Veche sau 2 Mai datorita originalitatii locului.Deja sunt o multime de cunoscatori care populeaza acesta plaja week-end de week-end cu masinile si gratarele pentru picnicurile de la malul marii .Este un fenomen unic care nu se vede nicaieri pe litoralul romanesc . In timpul sezonului la sfarsit de saptamana sute de masini si ocupantii lor petrec intreaga zi pe plaja langa gratare si corturi.

Cazare,Hoteluri,Vile,Pensiuni,Apartamente Mamaia Sat

In Mamaia Sat in acest moment nu exista hoteluri in acesta zona dar exista cateva vile de capacitate mare . Alaturi de cazarile particulare cele mai importante unitati de cazare din zona sunt : Vila Alexandra de 3 stele , Vila Liliana si Vila Cristina de 2 stele si o multime de campinguri cum sunt : Complexul Hanul Piratilor , Camping S, Camping Nord, Camping Pescaresc .In zona Lacului Navodari se afla Vila Ene o frumoasa  casa de vacanta .

In apropiere de Mamaia (1-2 km ) sunt :  Complexul de apartamente Coral Beach de 3 stele , si Complexul de apartamente Corabia Piratilor de 2 stele, unitati de cazare cu o vechime de cel mult 1 an. In partea de sus a acestei pagini se regasesc ofertele ale celor mai importante unitati de cazare din acesta zona. Orasul  Navodari nu are o baza de cazare reprezentativa exceptand Tabara de copii Navodari unde exista unitati de cazare care pot gazduii si adulti Exista in oras particulari  care inchiriaza la sume convenabile camere in apartamentele proprii sau chiar apartamente la cheie. Comuna Corbu nu are in acest moment decat 1 Complex turistic (Cristiana, ) 2 pensiuni si 1-2 particulari care inchiriaza camere.

 

  

Alte informatii, link-uri utile


Unitati de cazare in Mamaia Sat

Informatii din Mamaia Sat


Meteo Romania

Curs valutar 

  • USD - 3.78 RON USD - 3.78
  • EUR - 4.67 RON EUR - 4.67

 

Developed by Hagau Ioan