Warning: Illegal string offset 'randomOrder' in /home/razvang/public_html/modcomp/unitReserv/include/unitReservUnitsDb.php on line 238
Jupiter, Litoral, cazare Jupiter litoral 2011, oferte cazare hoteluri pensiuni vile Jupiter Litoral 2011 , Hotel Complex Hercules, Hotel Complex...
Caută

Litoral, Jupiter


Hoteluri Jupiter

Hotel 3 stele Hotel Complex Hercules (Jupiter)
Hotel 3 stele Hotel Complex MIMOZA, IRIS, NALBA (Jupiter)
Hotel 3 stele Hotel Delta (Jupiter)
Hotel 3 stele Hotel Majestic (Jupiter)
Hotel 3 stele Hotel Rio (Jupiter)
Hotel 3 stele Hotel Tismana (Jupiter)
Hotel 2 stele Hotel Cometa (Jupiter)

Hotel 2 stele Hotel Olimpic (Jupiter)
Hotel 2 stele Hotel Onix / Cap Aurora (Jupiter)

Vile Jupiter

Vila 3 stele Vila Casa Maria (Jupiter)
Vila 3 stele Vila Wolf (Jupiter)Localizare

Jupiter este o statiune climaterica estivala situata intre padurea Comorova si tarmul marii. Nucleul statiunii este lacul artificial Tismana. Plaja este fragmentata de numeroase golfulete care dau un aspect dantelat acestei portiuni de litoral.

Statiunea se aflata in extremitatea sud-estica a Romaniei, pe tarmul Marii Negre, la 5 km nord de orasul Mangalia, se intinde intre Neptun si Venus.

Descriere

 
Jupiter dispune de numeroase hoteluri moderne, de restaurante, baruri si cluburi de noapte, camping, cinematograf, terenuri de tenis si minigolf, bazine de inot, popicarie etc.

Plaja din Jupiter se intinde pe aproximativ 1 km in jurul unui golf. Este larga, cu nisip, iar intrarea in mare se face in unele locuri lin, in altele abrupt.

Statiunea de pe litoral este indicata atat pentru odihna si cura heliomarina, cat si pentru tratament curativ (hipotiroidism, limfatism, anemii secundare, stari de debilitate, decalceferi, unele dermatoze etc.). Factorii naturali de cura sunt apa Marii Negre, clorurata, sulfatata, sodica, magneziana si climatul maritim, bogat in aerosoli salini. Plaje mari, cu nisip fin, amenajate pentru helioterapie si talazoterapie.

In lunile de vara cerul ramane in mare parte senin, iar soarele straluceste in medie 10-12 ore pe zi. Temperatura medie anuala este de 11 grade Celsius (temperatura medie in luna iulie depaseste 22 grade Celsius, iar cea medie din luna ianuarie este de 0 grade Celsius). Volumul precipitatiilor este redus (in jur de 400 mm anual).

Aici se poate ajunge pe sosea: pe DN39 (E 87) in apropiere de Mangalia se face la stanga pe drumul de acces care duce direct catre statiune, sau pe calea ferata - situata pe linia Constanta-Mangalia, Jupiter nu are gara proprie, iar cea mai apropiata este gara Mangalia. De aici accesul este destul de usor cu microbuzele ce pleaca din gara si traverseaza toate statiunile. Se poate cobori si in gara Neptun, dar accesul este mai dificil.

Alte informatii, link-uri utile


Unitati de cazare in Jupiter

Informatii din Jupiter


Meteo Romania

Curs valutar 

  • USD - 3.78 RON USD - 3.78
  • EUR - 4.67 RON EUR - 4.67

 

Developed by Hagau Ioan