Caută

Cum rezerv ?

Salveaza modelul de contract cadru, de comercializare a pachetelor de servicii turistice  MODEL DE CONTRACT CADRU

Salveaza modelul de contract pentru prestari servicii destinat agentiilor CONTRACT DE PRESTARI SERVICII

 

Rezervarile la hotelurile si vilele prezentate pe http://www.cazareonline.ro/ se pot face de catre orice turist din orice localitate de pe teritoriul Romaniei sau de oriunde din lume.
Rezervarile se fac foarte simplu:
1. La solicitarea dvs de rezervare (telefonic, fax sau prin e-mail) agentia va trimite factura proforma prin e-mail sau fax (la alegerea dvs)
2. Prin aceasta factura proforma se achita un avans intre 30%-50% din totalul sumei intregului sejur in contul bancar
Cont LEI:
SWIFT: BRDEROBU
IBAN: RO72 BRDE 140S V301 6344 1400
BRD Sucursala Eforie Nord
3. Dupa confirmarea platii primiti voucherul (biletul) de cazare si din acel moment aveti locul rezervat. Restul sumei se va plati la unitatea de cazare (chiar in prima zi de sosire), dupa care vi se va da adresa respectiva si toate datele de contact ale proprietarului si locatiei respective.
NOTA: Pentru unitatile de cazare ce sunt administrate de alte agentii se plateste avansul de 30 % la fel ca in cazul celolalte unitati, dar cu 20 de zile inainte de data intrarii, se va achita si restul sumei de 70 %.
Astfel, in momentul cazarii, la receptie se vor prezenta documentele primite de la noi, fara alta suma de plata!
Telefonic se vor comunica numele unitatilor ce intrunesc conditia de mai sus. (Vila Amazon Neptun, Club Topaz Neptun, Club Briliant Neptun, Vilele Cube Eforie Nord, Hotel Amiral,Hotel Ambasador, Hotel Comandor Mamaia, etc).
4. Plata avansului (sau plata integrala) este considerata ca acceptare a conditiilor de rezervare din contract. Pentru vizualizare contract apasati pe linkul de mai jos.
Modalitati de plata:
Plata serviciilor de rezervare la hoteluri sau a avansului pentru inchirierea unor imobile in regim hotelier se poate face in oricare din urmatoarele moduri:
a. in numerar (cash) la Sediul agentiei
b. prin transfer bancar (OP) -din contul dvs in conturile bancare ale S.C. Arcadia Events SRL
c. prin depunerere numerar (cash) in conturile bancare ale S.C. Arcadia Events SRL - la orice filiala din Romania a bancilor BRD din localitatea dvs. depunand in contul firmei noastre contravaloarea rezervarii sau a avansului.


Nota:
* Cazarile in vile se fac incepand cu orele: 12.00 - 13.00
Si cazarile in in hoteluri cu orele: 16 - 18. In functie de eliberarea camerelor.
Camerele se elibereaza cel tarziu la orele 11.00 -- 12.00.

Plata avansului constituie acceptarea conditiilor din contractul afisat pe internet.
Informatiile de pe internet sunt 100% adevarate. Rugam citirea cu atentie a informatiilor afisate pe internet. Nu ne asumam nici o raspundere, nu se returneaza niciun avans din cauza intelegerii gresite a informatiilor de pe internet.

Contractul afisat pe internet este semnat si stampilat de Sc
Arcadia Events Srl. Citirea acestuia semnifica acceptarea conditiilor din contract precum si acceptarea rezervarii pe acest site.
Rugam turistii sa aiba asupra lui dovada platii, proforma si voucherul de cazare. Nu ne asumam nicio raspundere si nu returnam avansul din cauza lipselor documentelor sau din motive neintemaiate altele decat cele afisate in contract.

Contractul Este valabil si fara semnarea obligatorie a turistului.
Citirea acestui contract constituie acceptarea conditiilor
de catre turist si acceptarea rezervarii de pe acest site.

Nota: Tarifele de pe internet nu sunt fixe si in functie de ofertele vilelor si hotelurilor se pot modifica (mari sau micsora). Tarifele din rezervarea deja efectuata nu se mai modifica in niciun fel chiar daca tarifele  de pe site vor suferi modificari (mari sau micsora).
Ofertele vor fi afisate pe internet. Rezervarile facute cu pretul anterior nu se mai modifica.
Nu ne asumam nicio raspundere in acest caz.
* In cazul anularii rezervarii cu o luna inainte de catre turist suntem de acord sa cedam comisionul Agentiei inapoi. Nu ne asumam nicio raspundere de returnarea avansului ajuns la proprietar.
 


Meteo Romania

Curs valutar 

  • USD - 3.78 RON USD - 3.78
  • EUR - 4.67 RON EUR - 4.67

 

Developed by Hagau Ioan