Warning: Illegal string offset 'randomOrder' in /home/razvang/public_html/modcomp/unitReserv/include/unitReservUnitsDb.php on line 238
Bran, Bran Moeciu, Cazare Bran,cazare hoteluri apartamente vile pensiuni Bran,descriere obiective turistice agrement Bran, Bran Rasnov , Hotel...
Caută

Bran Moeciu, Bran


Hoteluri Bran

Hotel 4 stele Hotel Pensiunea Katharina Bran (Bran)

Pensiuni Bran

Pensiunea 4 stele Pensiunea Coroana Reginei (Bran)
Pensiunea 4 stele Pensiunea Cristal (Bran)
Pensiunea 3 stele Pensiunea Muntele Rece (Bran)Vezi mai multe imagini din

Selectati una din imaginile de mai jos pentru a vedea versiunea marita.

Imagine pitoreasca din statiunea Bran
Castelul Bran
Muntii din jurul statiunii Bran
Primaria din statiunea Bran
Castelul Bran
Turisti in statiunea Bran
Curtea Castelului Bran
Parc din statiunea Bran

Descriere

Comuna Bran este una din cele 44 de comune ale judetului Brasov. Situat intr-un loc pitoresc, la 24 de km de Brasov pe DN 73, care uneste Brasovul de Campulung Muscel, Branul este un punct de atractie pentru turistii romani si straini.

Amplasat la intrarea in culoarul Bran-Rucar, vechi drum comercial si strategic intre Tara Barsei si Tara Romaneasca, Bran este pretuit pentru frumusetile naturii inconjuratoare. O statiune climaterica de interes local, azi este o statiune in plina dezvoltare, centru national al turismului rural, ecologic si cultural. Beneficiind de un sit natural deosebit, apropierea muntilor Piatra Craiului si aproape toate localitatiile din imprejurime de un specific traditional de mare valoare sunt de interes.

Simon, Moeciu, Cheia, Fundata, Sirnea, localitati rurale in imediata apropiere a Branului, pastratoare de vechi traditii etnografice si folclorice, ofera la randul lor posibilitatea cunoasterii ospitalitatii poporului roman.

Zona Bran, vine in intampinarea turistilor cu numeroase oferte de cazare la hoteluri pensiuni sau vile.

Carare serpuitoare printre doi giganti, Muntii Bucegi si Muntii Piatra Craiului, Branul ne incanta cu multitudinea peisajelor sau cu salbaticia reliefului. Legenda Contelui Dracula amplifica misterul ce planeaza in jurul acestor locuri, legenda adapostita in umbra marilor ziduri ale Castelului Bran.

Se spune ca in acest loc, exista ceva in aer care te face sa revii, incercand sa descoperi mai multe carari ascunse prin padure, sa surprinzi cat mai multe instantanee cu animale salbatice , sau stanci plesuve, sa asculti murmurul apelor repezi sau sa te afunzi in adancimea pesterilor, mereu cautand mai multe intelesuri sau raspunsuri la intrebari pe care Mama Natura le tainuieste cu mare grija....

Cel mai dinamic domeniu de activitate il reprezinta turismul. Prezenta complexului muzeal Bran atrage mai ales dupa anul 1990 un numar mare de vizitatori. În acelasi timp Branul, statiune climaterica in perioada interbelica, este un punct de plecare spre obiectivele turistice din Muntii Piatra Craiului si Bucegi.
Organizare Filialei ANTREC in zona Bran explica existenta in zona a 250 de pensiuni si gospodarii agroturistice. Un numar din ce in ce mai mare de gospodarii au ca activitate principala turismul. Circa 654 de persoane sunt angrenate in aceasta activitate.


Unitati de cazare in Bran

Informatii din Bran


Meteo Romania

Curs valutar 

  • USD - 3.78 RON USD - 3.78
  • EUR - 4.67 RON EUR - 4.67

 

Developed by Hagau Ioan