Warning: Illegal string offset 'randomOrder' in /home/razvang/public_html/modcomp/unitReserv/include/unitReservUnitsDb.php on line 238
2 Mai, Litoral, Cazare 2 Mai litoral 2011, oferte cazare vile 2 Mai, Hoteluri 2 Mai, Pensiuni 2 Mai, apartamente 2 Mai la mare , Hotel Hellios...
Caută

Litoral, 2 Mai


Hoteluri 2 mai

Hotel 2 stele Hotel Hellios Inn (2 mai)

Pensiuni 2 mai

Pensiunea 3 stele Pensiunea Casa Eugenia (2 mai)
Pensiunea 3 stele Pensiunea Casa Margo (2 mai)
Pensiunea 3 stele Pensiunea Lorena (2 mai)
Pensiunea 3 stele Pensiunea Roxana (2 mai)
Pensiunea 2 stele Pensiunea Casa Dogarilor (2 mai)
Pensiunea 2 stele Pensiunea Emma (2 mai)

Vile 2 mai

Vila 4 stele Vila TEEN Hostels (2 mai)
Vila 3 stele Vila Casa Bianca (2 mai)
Vila 3 stele Vila Victoria (2 mai)
Vila 2 stele Vila Casa Ana (2 mai)
Vila 2 stele Vila Casa Mike (2 mai)
Vila 2 stele Vila Casa Stefan (2 mai)
Vila 2 stele Vila La Dinamo (2 mai)

Vila 2 stele Vila Matei (2 mai)
Vila 2 stele Vila Virginia (2 mai)
Vila Victory (2 mai)

Apartamente 2 mai

Apartament 3 stele Apartament Casa Bianca (2 mai)
Apartament 2 stele Apartament Casa Stefan (2 mai)Localizare

Statiunea 2 Mai este situata intre Vama Veche la sud (6km ) si orasul Mangalia (5 km ) la nord. La 2 Mai si Limanu  se ajunge numai rutier, Mangalia fiind ultima statie de tren de pe litoral .Din gara Mangalia sau de oriunde din Mangalia se poate lua microbuzul care in circa 5-7 min va duce in 2 Mai sau in Limanu .La Limanu se face dreapta dupa traversarea podului peste Lacul Mangalia iar pentru 2 Mai se continua drumul national in stanga spre Vama veche. Pe timpul verii aceste microbuze circula nonstop inclusiv noaptea, la intervale de aproximativ 15min. 

Descriere

Localitatea 2 Mai ,acum cativa ani doar o simpla comuna , a devenit  in ultimul timp un loc foarte cautat de turisti in ciuda conditiilor modeste din zona .De multi ani cunoscut ca un loc linistit in care se refugia boema bucuresteana  in cautarea unor clipe linistite si discrete la preturile de cazare cele mai mici de pe litoral In ultimele  sezoane ,localitatea a cunoscut un succes neasteptat in randul tinerilor care au dat navala atrasi de atmosfera nonconformista si de tarifele reduse la cazare si masa.
La 2 Mai plaja este deseori ocupata de cei care isi instaleaza corturile aici petrecand uneori perioade mari de timp in sezonul de vara. Deasemenea au aparut si aici , ca pe tot litoralul romanesc, o multime de vile, unele dintre ele apartinind unor figuri publice binecunoscute.  Posibilitatile de agrement sunt relativ reduse, in zona sunt doar cateva localuri , majoritatea preferand ca seara sa o petreaca fie in Mangalia fie in celelate statiuni din sudul litoralului exceptand desigur pe cei care se distreaza in stilul traditional  consacrat al zonei , stand in curti la un pahar.
 

Plaja

 Plaja de la 2 Mai este marginita la nord de Digul de Sud al Portului Comercial Mangalia si de o portiune neamenajata de litoral care comunica cu plaja de la Vama Veche. Este o plaja cu un nivel acceptabil de amenajare , nerecomandata insa celor pretentiosi . 

Cazare,Hoteluri,Vile,Pensiuni,Apartamente in 2 Mai

Cazarea in 2 Mai  se face numai la vile si case , in zona neexistand hoteluri. Acesta este si unul din aspectele care dau zonei farmecul sau caracteristic. Deasemeni o mare parte din turisti folosesc camparea in corturi care se amplaseaza oriunde inclusiv in curtile localnicilor care au descoperit astfel o metoda de a castiga ceva bani  fara a investii ceva.  Din cauza faptului ca in aceste localitati se inchiriaza aproape toate locuintele si nu sunt diferente prea mari de confort in principiu se poate face o standardizare simpla , in aceasta pagina fiind prezentate doar niste pensiuni reprezentative care va pot ajuta sa va faceti o imagine apropiata de  realitate.

 

Vile si pensiuni 3 stele: Casa Margo***, Casa Oana***, Hanul Balcanic  Hellios Inn ***,

Vile  si pensiuni 2 stele:Vila La Dinamo**, Casa Dogarilor**, Casa Mike ***,

Vile si pensiuni 1 stea: Pensiunea Nina,

Imobiliare in regim hotelier : Casa Romeo, Casa Eugenia, Casa cu Flori, Casa Rosie, Casa Geta , Vila Ion Nicolae, Vila Victoria, etc

  

Alte informatii, link-uri utile


Unitati de cazare in 2 Mai

Informatii din 2 Mai


Meteo Romania

Curs valutar 

  • USD - 3.78 RON USD - 3.78
  • EUR - 4.67 RON EUR - 4.67

 

Developed by Hagau Ioan